Altijd al gedroomd van een kantoor aan de Roer? Of van werken in een symbiose tussen oud en nieuw? Dat kan! Engelman Architecten verhuurt namelijk tot 600 m2 kantoorruimte in hartje Roermond. Aan de Roer, nabij de ECI Cultuurfabriek en op een steenworp afstand van het centrum. Een ideale uitvalsbasis. Grijp deze unieke kans.

Komt u bij ons huren?

Wij werken al 13 jaar met plezier in ons kantoorpand aan de ECI. Dit jaar gaan we vernieuwen en uitbreiden, met 900m2 kantoorruimte en 18 parkeerplaatsen als resultaat. Deze prachtige werkomgeving willen we graag delen. Vanaf medio 2018 is tot maximaal 600m2 te huur met 12 parkeerplaatsen.

Het gebouw als visitekaartje

We verenigden historie en toekomst in één markant gebouw. In 2004 combineerden we een onderdeel van het ECI-complex uit 1952 op subtiele wijze met nieuwbouw. En in 2017 doen we dat opnieuw. Deze unieke mix maakt het pand tot een bijzonder visitekaartje voor uw bedrijf.

Ruimtelijke werkomgeving

De open structuur van het gebouw en de verrassende schakeling van diverse ruimten creëren een intieme werksfeer. Het hoge afwerkingsniveau zorgt er bovendien voor dat de ruimten een luxe sfeer ademen.

Uitstekende bereikbaarheid

Komende uit Eindhoven, Nijmegen, Düsseldorf of Maastricht is ons kantoorgebouw met de auto makkelijk te bereiken. Indien gewenst kunt u privéparkeerplaatsen bij het pand huren. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden voor betaald parkeren in de directe omgeving. Ook per openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Zo ligt het station van Roermond op 10 minuten loopafstand.

Energielabel A

Duurzaamheid is een onderwerp dat bij Engelman Architecten hoog op de agenda staat. U profiteert daarvan mee. Onze energie halen wij bijvoorbeeld uit de bodem via een gesloten systeem met warmtepomp. Het geeft ons in de winter bijna gratis verwarming en in de zomer koeling. Kortom, hoog comfort tegen extreem lage energielasten.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in het huren van onze kantoorruimte of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Jack Frenken Makelaardij via 0475 335 225 of info@jackfrenken.nl. Zij vertellen u er graag meer over.Deel dit op: